Rygg- benet steker med og blir gode grillbenpå julelunchen. du må bare passe på litt. (”kokes” hvis gul, stekes direkte hvis ikke) Får du allikevel problemer med svoren, bruk grillen de siste minuttene
Her i huset spiser vi ikke ribbe bare til jul, men også i påsken blir det tilberedt ribbe. Fant to oppskrifter på nettet som jeg kombinerte etter eget forgodtbefinnende
Krydre ribba godt på begge sider, gni krydderet inn, la det gjerne ligge over natta. En siste backup-løsning er å bruke grillfunksjonen i ovnen, for å gjøre den ekstra sprø der den ikke er blitt sprø ennå
Vel, da min kjære mann gravde fram en ribbe fra fryseren her om dagen var jeg ganske kjapp til å spørre om den kunne tilberedes på et mindre tradisjonelt vis
Har prøvd meg flere ganger med ribbe i dampovn uten å lykkes helt, det står mye rart på nettet. Tok ingen bilder, defor får dere nøye dere med et dagen-derpåbilde av restene som er klare for julelunsjen
Her er en måte å grilleribbepå, som gir gode resultater og tomme tallerkener. Jeg har i mange år grillaribbe hele året, det går lite ribbe i jula kan man si
Slik så den ut den som havnet på benken min. Ideen oppsto mens jeg sto og vurderte svineribbe til jul. På disse bena ligger kjøtt og fett i tynne lag slik at du får ikke det ene uten det andre
De skal ikke have længe pågrillen og ikke direkte over kullene. Jeg lavede det på slump, så jeg beklager at jeg ikke lige kan komme med mere præcise mængdemål
Påska er tid for grill, det er mange som børster vinterstøv av grillen i disse dager. I høst fikk jeg en bok som heter «Steinsoppen – Vill av natur» skrevet av Pål Karlsen, soppekspert, leder av Oslo og omland sopp- og nyttevekstforening
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.