Sylte Hjemmelaget ribbesylte. Jeg er egentlig ikke noen storspiser når det kommer til sylte. Men den høres liksom jula til Martes mat og slikt
Ribbesylte 1. Ta ut bena med en skarp kniv. Skjær langs begge sidene på benet. Skjær så under, og vipp det ut. Eller be om hjelp i butikken Allergikokken.no
Sylte/ribbesylte ) jeg brukte bare en helt vanlig juleribbe fra gilde, svinekjøtt er svinekjøtt (gulost er gulost) uansett om du vil eller ikke, her er oppskriften på ribbesylteOlavs kulinariske verden
Hjemmelaget SyltekakeRibbesylte som det også kalles, skjæres i tynne skiver og nytes alene eller f. Ingenting er så godt som julemat Passion 4 Vintage
Julesylte fra Løiten ! Svinekjøttet som blir brukt er ofte grisehodet, men de senere år har mange gått over til "ribbesylte", Edel's Mat &Vin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.