Vend inn osten, og smak til med salt og pepper. Kok potetene møre sammen med hvitløk ogbacon. Varm opp melk og smør sammen og bland dette inn i potetmosen
Trekk så gryten av varmen og blend det med stavmikseren. Suppen er relativt mild på smak og du kan om du vil sprøsteike bacon å drysse over, og gjerne litt raspet ostogså
Ønsket antall bakepotetOlivenoljeHavsaltBaconMaisPurreVårløkPaprikaRevetostRømme Snitt potetene på midten, smør på olje og ha på godt med havsalt på toppen
Ha over revet ost over og put det hele noen minutter i stekeovn til osten er smeltet. Ha urtene (samt hakket chili og hvitløk) oppi poteteneog smak til med salt og pepper
Velg gjerne en ostmed mye smak som denne irske cheddaren med smak av Guinness. Begge gangene brukte jeg en skikkelig tøff irsk cheddar med smak av Guinness, røkt bacon, chiliflak og frisk persille
Fordel så fyllet i potetskinneneog strø resten av ostenogbaconet over. Start med å vaske potetene godt, pakk de inn i folie og “prikk” de med en gaffel slik at det blir små hull i skallet ( dette for å slippe ut dampen som oppstår)
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Når paiskallet er stekt ferdig fase en medosteblandingen, tar du brettet ut av ovnen og fordeler eggeblandingen på dem, og topper med champignon ogbacon
Her får du oppskriften på Entrecote servert medpotetskiver, sopp og paprika stuing og stekt tomat. Disse potetskivene er himmelsk gode, og passer og servere til Biff eller de kan spises alene som de er
Pisk eggene lett og bland dem med melken, hell melkeblandingen over melblandingen og rør godt. Bland sammen ost, baconog oregano i en liten bolle, og bland det forsiktig inn i røren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.