Risgrøt er en gjenganger til jul, men det smaker godt til middag resten av året også. Med sukker, kanel og et smørøye på toppen og servert med et stort glass rød saft til, smaker grøtmiddagen deilig
Sponset innlegg i samarbeid med Acreto AB / CROCK-POT. Koke grøt i Crock-Pot, jada. det går bra det. Veldig bra egentlig ❤ Crock-Pot kjelen har varmeelementer rundt sidene, ikke i bunn så grøten svir seg ikke
Risengrynsgrøt eller risgrøt er vel noe de fleste kan lage, men å lage risgrøt der man ikke behøver å "passe gryten" hele tiden for at grøten ikke skal sette seg i bunnen, kan gjøres på en enkel måte
I dag har jeg laget Risengrynsgrøt, som vi spiser mitt på dagen, da det er lørdag. Lørdag er grøtdag. Jeg har laget stor posjon, av 2 l melk, for da får jeg en rest igjen til dessert/Riskrem i morgen, søndag
Endelig fikk jeg laget en skikkelig god risengrynsgrøt, som slår den vanlige med kumelk. =D Grøten ble hvit (vanligvis blir den grå), den ble kremete og myk (vanligvis klumpete og hard) og den smakte akkurat slik risengrynsgrøt skal smake - og smaker ikke noe særlig kokos heller for de som ikke liker det
Ha i vaniljesukker og spe risengrynsgrøten med melk. Hva er vel julen uten grøt, selv om jeg personlig har litt problemer med melk og ris, så er dette et must i julen
Jeg spiste det ikke så ofte før heller, men av og til kokte jeg risengrynsgrøt. Etter at jeg fikk diabetes og ikke kan spise så mye karbohydrater lenger, har grøt vært fraværende i mitt kosthold
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.