-). Dette er førsteforsøk, så kan hende det kommer ny og forbedret versjon senere. Knus halvparten av den siste oreo-pakka til litt grovere smuler og bland i ostefyllet
Mens jeg var hjemme fylte Ann Kristin 30 år og jeg hadde lovet henne å bake en kake til selskapet. Ønsket var gulrotkake og det ble det med en nydelig ostekrem
Heretter skal jeg lage det selv istedenfor å kjøpe take-away. Brukte vanlig sushi-ris fra butikken. Her brukte jeg scampi uten skall stekt i kokosolje, hjemmelaget majones med chilipaste, nori ark, sushi-ris, avokado og vårløk
700-800 g torsk, skjæres i passe store terninger. 4 dl lettmelk (evt H-melk). Camilla♥ 700-800 g torsk, skjæres i passe store terninger. 4 dl lettmelk (evt H-melk)
Prinsippet med langtidskoking ble dermed kombinert med risen og med stor vekt på rike smaker og krydder, spesielt safran som er typisk for Milano-området
v=wpcom-no-pv". Ikke så verst til å lage dette for første gang. Jeg har aldri tilbredt hverken risotto eller hummer før, så jeg tenkte jeg skulle ta utfordringen
Bruk frosne blåskjell i stedet for de som ligger i lake -eller hermetiserte, mye bedre. Risotto er en italiensk risrett, som man lager med respekt og følelse ♡ღ
Bruk en stavmikser eller foodprosessor til å lage en helt jevn BBQ-saus. Surr løk og chili i en liten kasserolle i en god klunk med olje i 5-10 minutter, til løken er blank og myk. Ha i resten av ingrediensene, kok opp og la småkoke i 30-40 minutter. Gul løk - 1/2 stk Hvitløk - 2 fedd Rød chili - 1 stk Olje - 1 ss Ketchup - 2 dl Eplecidereddik - 3 ss Worchestershiresaus - 2 ss Brunt sukker - 3 ss Røkt paprikakrydder - 1 ss Kajennepepper - 1/2 ts Salt - 1 ts Pepper - 1 ts
Så noen ganger blir ikke drikken like god/fermentert de første gangene. Den må stå i 1-2 uker før den er ferdig. *Det kan ta 1-2 runder med fermentering før Kombuchaen har blitt vant til sine nye omgivelser. *Start med å drikke kun 2 ss om dagen de første dagene og øk mengden gradvis dersom du ikke er vant med å drikke Kombucha. La det trekke i 3-5 min. Når vannet er romtemperert kan du tilsette Scobyen + enten 2 ss eplesideredikk eller 1-3 dl med kombucha (for å kickstarte fermenteringen). Når du skal lage en ny porsjon Kombucha lar du 2-3 dl bli igjen i krukken/boksen og heller på ny blanding med te og sukker og følger instruksene ovenfor. Den må stå i 1-2 uker før den er ferdig. 1-3 dl med
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.