Først og fremst må jeg si tusen takk til alle som har stemt og delt forrige innlegg, jeg setter SÅ stor pris på det ♥ Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet og se hvem som stikker av med seieren på mandag
Steinbit har fast, saftig og velsmakende kjøtt, som holder seg godt under varmebehandling. Legges i smurt ildfast form, mariner fisken med litt olivenolje, sitronsaft, salt og pepper
Her kommer enda en sunn snacks-oppskrift (som om ikke eplechips og grønnkålchips var nok). Ristede kikerter er supergodt og enkelt å lage, og smaken kan varieres etter hva man har lyst på
og litt "krønsji"Et glass med Havregrynskrønsj er flott dekorasjon på kjøkkenbenken. Stek 8-10 min på 200* Varm sukkeret og agavesirupen i micro-ovn til sukkeret omtrent er smeltetBland sammen med olje, det blander seg ikke med det gjør ikke noe
Sammen med søtpotetene ble dette en herlig spicy og sødmefylt rett i perfekt kombinasjon. Ta søtpotetmosen i en sprøytepose og lag små topper rundt fisken, eventuelt lag kuler av potetmosen med en skje og legg rundt
Disse krydret ristede nøtter med rosmarin er så enkel å lage og fylle kjøkkenet ditt med fantastisk aroma av rosmarin når de kommer ut av ovnen, samtidig at de vil de deg et fint avbrekk fra sukkerkoma av all julebakst og godt (som vi vet at vi får nok av i disse dagene
Fordel kikertene på et stekebrett kledd med bakepapir. En som spiste det sammen med meg beskrev dem som myke chilinøtter, jeg synes det minnet om poteter i konsistensen
Og først ut er gresskarkjerner som er ristetmed litt krydder. Bland olje- eller smørblandingen godt med kjernene, og fordel de tynt utover på en stekeplate med bakepapir
Rens gresskarfrøene godt ved å ha de i en bolle med vann. Ta de opp med en skje og skyll de godt. Dryss så over godt med Trocomare (mitt favoritt urtesalt), men du kan fint bruke vanlig salt også
Spre kjernene ut på en stekeplate med bakepapir og rist de i ovnen i ca en halv time på 175 grader. Det er gresskartid og det er gøy å kunne bruke hele gresskaret
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.