-) Hvis du tilfeldigvis skulle ha tilgang til en indrefillet og dennslags, så blir jo resultatet ok nesten uansett tilbereding(nesten), men hvis du ønsker en saftig mør sak, og kun er i besittelse av en bokstek og dennslags så er SousVide en fantastisk oppfinnelse
Panna Cotta er en nydelig dessert, som er en av mine favoritter, og den her rimelig enkel å lage, er fort gjort, og er du av de som frykter gelantinplater
Problemet mitt er at vi ikke har særlig tilgang på store nok kjøttstykker av gris i butikkene her. Men så kom jeg på at jeg hadde ei elgsteik i fryseren
Brun elgeskavet i pannen med smør, og fordel dem i fire ildfaste porsjonsformer. Dette er en viltrett med høyt innhold av fett fra butterdeig, og brien som smelter over kjøttet
Brun elgkjøttet og løken i litt smør. Gryterett med elgkjøtt - nok til 2 eller til 1 i to dager. 400 gram elgkjøtt (grytekjøtt, biffkjøtt) i strimler. 400 gram elgkjøtt (grytekjøtt, biffkjøtt) i strimler
Roastbeef er alltid godt. Og såååå enkelt å lage selv. Kjøp en egnet kjøttbit. Peppre masse rundtom hele. Stek i den godt i smør, så den får en fin farge, på alle flater
Forrige helgen hadde de med seg mengder avelgprodukter fra vinterjakta i Gudbrandsdalen. ), pannestekte små biter av persillerot, balsamicokokte småløk, smørdampede aspargesbønner og en gratinert potetform med bacon og persillerot
Hartvigsen inviterte som sedvanlig til påsketur til Stavtjørn – ett av mange fjellstrøk uten snø men som til tross for dette oser av påskestemning og forventningsfulle voksne og barn
Del potene i store biter og la de avkjøle til de er "lune". I dag ble det middag fra påleggsdisken i butikken, riktig mør og god roastbeef med en "himmelsk" lun potetsalat som tilbehør
Jeg hadde funnet oppskriften i et blad, og hadde ikke så store forventninger i verken den ene eller andre retningen, men prøvesmakingen underveis gav store forhåpninger
Helgen har vært avslappende og deilig. Søndagsmiddager er derfor en favoritt. TIL ELGSTEKEN TRENGER DU. Tørk av kjøttet, og krydre det/gni det inn med salt, pepper og frisk, finhakket timian
Dette er en pimpet versjon av potetmosgratengen. Noen av dere husker kanskje at jeg har nevnt noe om en litt annen motivasjon, vel i morgen forteller jeg dere hemmeligheten min
Sosekjøtt er bare noe av det aller beste som finnes. Derfor er det helt ideelt å lage i helgen. Klipp av ett par hele kvister rosmarin som du lar koke med
Skjær rause skiver av et godt brød og smør majonesblanding på to skiver, legg på skiver av tomat, rikelig med roastbeef og topp med bacon og legg over en skive brød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.