De siste dagene har jeg ikke hatt tid til å legge ut nye oppskrifter på bloggen, fordi jeg har vært travelt opptatt med å arrangere lillesøsteren min sitt bursdagsbesøk og bake denne rosa bursdagskaken til henne
Det er mandag, og hvorfor ikke starte uken med brennende kjærlighet. salt og pepper. Skrell persilleroten, selleriroten og kålrabien, og del dem i små biter/firkanter
Og selvfølgelig måtte vi ha rosa krem på. I dag skulle Tilde i bursdag til bestevenninnen sin, og siden vi var oppe før fuglene, så bakte vi sjokoladekake før jeg skulle på jobb
I går var Sophia med meg på kjøkkenet, og hun ville at vi skulle lage en rosa prinsessekake. Jeg har laget en fløyelsmyk kake med søt vaniljesmak, og med kremostfrosting som fyll
Ha eggehviter og en klype salt i en stor skinnende ren bolle og visp til du kan forme myke topper. For å oppnå fargeeffekt, dypp en pinne i konditorfargen og lag striper i marengsen
Ha alt i blenderen og kjør til bringebærene er skikkelig knust. 2 dl kjøpt juice av eple, ananas og vann (uten tilsatt sukker). 1 lite beger gresk yoghurt med fersken (uten tilsatt sukker). Fordel smoothien i 2 store glass og nyt en deilig, kald, søt og næringsrik drikk. 2 dl kjøpt juice av eple, ananas og vann (uten tilsatt sukker). 1 lite beger gresk yoghurt med fersken (uten tilsatt sukker)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.