Hva med en herlig laksemiddag med frisk agurksalat og stekte parma-asparges. Asparges med parmaskinke. Ovnsbakt laks kan man aldri bli lei av, hvis trikser og fikser litt på tilbehøret
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Kok potetene med skallet på til de begynner å sprekke eller til de er lett å knuse med en gaffel
Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med frisk persille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og finsnittet fennikel, kål og løk
Den største "utfordringen" med dagens middag er aiolien. Det er sånn det går når bloggeren får seg et kamera som faktisk tar ok bilder på kveldstid også
Server med potetpurè etter egen smak, stekeskyen og tomatene. Risse oversiden smått på tvers og langs. Kjør først bladpersillen med stilkene i hurtigmikser med litt olivenolje
Bland sammen resten av sitronen med olivenolje og salt. Fri for melk, egg og gluten. Server torskeceviche med fritert bladpersille og gjerne litt spiselige sommerblomster hvis du ønsker
Han hadde vært i skogenmed mormor og plukket piggsopp, traktkantareller og vanlige kantareller. Forleden kom den ene sønnen min hjem med en fantastisk gave
Kok blomkålen og lapskausblandingen og mos den med en stavmikser krydre med salt og pepperkok opp skivede gulrøtterkok egg hakk opp og bland med smeltet smør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.