* Dekk til og la det stå på benken i 12- 18 timer (over natten). Lettere enn dette blir det ikke. Alt du trenger er litt tid hjemme, en natt og en formiddag for å være helt nøyaktig
nå kommer det en oppskrift på noknead bread (ikke knadd brød. ) denne gangen er det nok ikke noe "matpakkebrød" dette brødet passer best med litt smør og brunost til ettermiddagskaffen, eller til en kopp med rykende varm chilikakao som du finner oppskrift på HER
Jeg elsker noknead brød. Uttrolig lett å lage og veldig god med brunost på. La gryta stå i minst 45 minutter så gryta er gjennomvarm. La gryta stå i minst 45 minutter så gryta er gjennomvarm
Har endelig fått prøvd meg på noknead bread. Gryta må være gjennomvarm da brødet legges i. La deigen så 12-18 timer på kjøkkenbenken. - 500g hvetemel. 250 grader Gryta må være gjennomvarm da brødet legges i
Har ikke bakt NoKnead brød på en stund - skjønner ikke helt hvorfor, for det er jo så enkelt å lykkes med - og denne gangen endte det med grove brød med gresskarkjerner og solsikkefrø
“Noknead” brød blir veldig saftige,smaksrikt og bruk av jerngryte i ovn gir en god skorpe. Det virker som alle matbloggere må innom dette temaet, og nå også vi
I dette tilfellet skal det heller ikke knas, men metoden som brukes er en såkalt brett og hvil metode etter filosofien fra Jim Lahey fra New York Times, som vel også var den første formidleren av ordinært noknead bread
Har bakt valnøttrundstykker etter noknead metoden, etter inspirasjon fra bloggen Mat på Bordet, og jeg har justert oppskriften litt etter eget spiskammers
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.