B. r. ø. d. e. t. l. a. g. p. å. k. u. n. f. ,. v. i. b. h. s. o. j. D. m. y. æ. /. (. ). I. A. T. 1. 8. 0. 4. -. 5. J. “. c. ”. M. N. w. R. H. q. ♥. 7. 9. 2. 6. 3. S. F. L. V. d l
Forutenom at jeg hadde ikke et brød eller rundstykke å oppdrive i hus. Så etter knekkebrød til frokost satte jeg deig til brød og lot de heve lenge og godt i sommervarmen, mens jeg solet meg i håp om å få samme farge som det ferdig stekte brødet
Denne oppskriften er så enkel og rask at selv den travleste kan fylle fryseren med hjemmelaget, glutenfritt brød - for så å varme opp skiver i mikroen etter behov
Jeg har smakt og konstatert at det er mye bedre enn de fleste andre glutenfriebrød jeg har kjent. En glutenfri deig har en annen struktur enn vanlig deig, men prosessen blir tilnærmet lik fordi de glutenfrie melblandingene er tilsatt ingredienser som skal gjøre dem mest mulig likt vanlig mel
Det som er så greit med dette brødet er at du setter deigen dagen før du skal bake. Sett ovnen på 250 grader, sett inn formen du skal steke brødet i. La brødet steke 15 minutter uten lokk
Sett formene i ovnen på 50 grader og la heve til brødene akkurat når over kanten på formene. Husk å la brødene avkjølte HELT før du kutter (minst 2-3 timer) kutter du for tidlig blir de 'rå'
Da måtte jeg prøve å bake nytt brød. Sett formene i ovnen på 50 grader og la heve til brødene akkurat når over kanten på formene. La brødene hvile på rist i minst 3 timer før du kutter brødene
Oppskriften er nok til 2 brød i 1,5 L former. Dekk bunnen i 2 brødformer med bakepapir og fordel deigen i dem. Brødet er fortsatt ikke tørt etter 3 dager. 2 brød
Det er laget av fullkornshavre og lages enkelt glutenfritt ved å bruke glutenfrie havregryn. I dag skal du få oppskriften på verdens enkleste mikrobrød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.