Hell evt resten av sausen over tortillaene og topp det hele med revet ost. Tex Mex er fast fredagstradisjon for mange, og i dag blir det lekre kylling enchiladas
Hovedgrunnen til at jeg forbinder enchiladasmed helg, er rett og slett at det tar litt tid og forberede, og stort sett liker jeg at hverdagsmiddagene går raskt unna
Alt du trenger er speltlomperog valgfritt fyll. Jeg fylte min pizza med spinat og kyllingfilet. I travle hverdager er det lettere å ty til ferdigmat, enn å lage noe sunt og godt selv
Stek karbonadedeig med tacokrydder (spisskummen, chili, hvitløk, koriander, salt, pepper, paprikapulver) og legg over sammen med litt salsa og noen osteskiver
Skrell og finhakk løk, chili (del på langs og skrap ut frøene dersom du ikke liker det skikkelig sterkt) og hvitløk, og fres det til det blir mykt i en middels varm gryte med olje
Enchiladasene serveres med Mager Kesam, salsa og quacamoule (og en god salat, om du vil). Krydder (her er det godt med tacokrydder, gurkemeie, havsalt og lignende)
Server med en god salat, og en rømmeklatt. Denne er basert på en tomatillo- og grønn chilisaus, som ikke er så lett å få tak i, men jeg fant den faktisk på nærmeste ICA
Topp med restene av enchiladasausenog dryss over ost. Vi elsker tex-mex mat til helgene- såpass mye at vi til ogmed får lyst på hverdagstaco- (klikk her for oppskrift)
Start med å krydre kyllingfiletene med salt, pepper og spisskummen. * chili (her kan man bruke både rød og grønn - mengde avhenger av hvor hot du vil ha det)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.