50-100 stk (kommer ann på størrelsen)250 g ost, gjerne flere sorter og med skarp smak250 g hvetemel250 g kaldt smør1 eggeplommesalt etter smakkrydder etter ønskeRiv osten i matmikseren og bland inn melet
Hvis du har liten tid og trener styrketrening passer det med en rask protein middag. Med rett tilbehør kan den derfor brukes både som etter-trenings måltid og vanlig middag
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Samme rett med saus og marinade smaker det mye bedre - men ødelegger jeg dietten med usunne tillegg. Annen balsamicoeddik er ofte vanlig eddik som er blitt søtet og farget med sukkerkulør
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Men med litt googling og søking, så fant vi da litt av hvert. Så over til det jeg er litt mindre stolt av, Big One, ferdigfabrikat løkringer og ostepinner
Jeg er tilbake med mer blogg på onsdag. Sashami med ponzu saus. Pynt med hakket koriander. Forbruksundersøkelser viser at gjennomsnittlig 59% av proteinet i norsk kosthold kommer fra animalske matvarer
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Derfor er det godt egnet til inntak før trening sammen med myseprotein. Det gir økt blodgjennomstrømning og dermed transport av næringsstoffer til musklene
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Anabole steroider brukes i medisinsk behandling ved vekttap i forbindelse med kreftsykdommer. Proteinsyntesen stimuleres så denne øker sammen med nitrogenopptaket
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
I og med at kroppen ofte har brukt opp sine reserver er det mer sannsynlig at de første karbohydratene vil gå til forbrenning heller enn til fettlagring
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.