Stek brødskivene i en stekepanne i litt smør på middels varme, begge sider til de blir lett gylne. Fremgangsmåte Visp sammen egg, melk, sukrin gold, kardemomme, kanel og salt med en gaffel
Jeg tenkte den ville gi en fyldigere smak på kakene + at jeg liker å prøve nye ting. Jeg har allerede bakt to runder med krumkaker, og begge har vært med rom = kROMkaker
(Det er samme prinsippet som på kakepyntutstikkere. på den flotte bloggen til Sugarbell (se her). Jeg har lenge lett etter en grei figurkakeoppskrift, som kan brukes med det samme
Valget falt på en luftig, men meget saftig, sjokoladebunn toppet med hjemmelaget romkrem (selvfølgelig med ekte rom), banan og en fabelaktig marengssjokoladekrem med kaffe
. en rådyrknoke i kjelen og sjokoladebrownie i ovnen Og så må man heller ikke glemme sneglene i magen (som nok skal dokumenteres og beskrives mere detaljert ved en senere anledning )
Hele verden utenfor Norge får det riktige navnet på det riktige produktet, vi her hjemme tar til takke med samme navnet på et helt annet og langt dårligere produkt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.