Jeg har fått ansvaret for blodet, hjertene og tungene. Men i dag begynner vi med kokt tunge. Jeg er mest vant med tunge fra okse eller rein, men disse er fullt på høyde med alt annet jeg har smakt
Søstrenes dag i Budapest begynner tidlig, og etter frokost begir de seg ut på tur i byens vakre gater, gjerne for å shoppe, og de går heller ikke av viene for å gjøre et kupp på et av de lokale markedene
For kraftig koking vil gjøre tungen tørr og kraften grumsete. Flå tungen mens den er varm. 1 lettsaltet tunge av okse, ca 1,3 kgTil lake vann10 pepperkorn1 løk1 gulrot1 purreFyll på med kaldt vann over tungen så den dekkes. La tungen koke ved svak varme 2 ½ - 3 timer. 1 lettsaltet tunge av okse,
Tenkte jeg skulle dele oppkriften med dere, kaken bare smelter på tungen. Tusen takk for alle hilsninger til vår lille 1åring, på Facebook, Instagram, her, ja til og med på mail, VELDIG koselig
I denne oppskriften er vi på jakt etter den perfekte karamell – en karamell om er litt hard idet du tar den inn i munnen, men som raskt smelter på tungen til en myk herlighet
Disse smelter på tungen. Juleforbredelsene er godt i gang her i huset. Jeg baker ikke så mye, for det skal jo tross alt spises opp også, men litt julegodis og karameller må vi ha
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.