Koke kraft til fiskesuppe, halestykket til fiskegryte, filet til å bake i stekovnen og spise avkokt torsk med gulrøtter, gode poteter ogeggesmør - snakk om festmat
Hvis du serverer rødvin til skrei bør du velge en vin med snille tanniner, bra syre og frisk frukt. Du kan også bruke skrei i skiver og la de trekke i vann ( se tips legger ned på siden)
Bland olje, salt og mandler i en bolle så alle mandlene dekkes med olje og salt. Salte mandler er også veldig enkle å lage, de er sunne og smaker kjempegodt
Mild skrei sammen med en smaksrik gulrotpuré og chorizo er sannelig en søndagsmiddag verdig. Det er ett eller annet av torskens …usmak som ikke er tilstede i skreienog faktisk gjør den ganske så spiselig
Jeg pleier å servere dem med Brieost og fenalår, men Brie og f. Oppskriften til ca et brett med kjeks. eks druer er jo også en klassisk slager(Det er bare jeg som er så innmari glad i salt mat)
Aller best smaker dei dagen etterpå, då nøttene fortsatt er smakfulle og crunchy ♥Eksprimenter gjerne med andre smakstilsetninger og kombinasjoner, og dine resultat
Da var det endelig fredag, og disse kan kanskje være passende til en kveld med ost, vin og druer. ♦ Bruk pizzakutter og skjær i firkanter, strø ekstra saltflak over
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.