Denne retten smakte jeg første gang hos naboene, så lagde jeg det til jentene i Matvrak og det smaker helt fantastisk godt så oppskriften måtte bare foreviges på bloggen
Skjær laksen i tynne skiver og fordel skivene på to tallerkener, eller legg dem pent på et fat. Drypp sausen over fisken, legg grønnsakene på fiskeskivene eller ved siden av
På fredag hadde jeg besøk av endel mammaer fra minstemanns klasse. Alle skulle ha med seg litt mat hver, og mitt bidrag ble sashimi med mangosalat og soyasaus
Snabbmat på sitt allra, allra bästa, och bland det godaste jag vet. Allt som går åt är en stadig bit Salma-lax, skivad vårlök och lätt rostade sesamfrön (tar bara någon minut i en torr panna på medels värme)
Til slutt strør du finhakket gressløk på toppen. Skjær salma i tynne skiver og legg på et fat. Lag gjerne eplemixen litt på forhånd slik at smakene får satt seg
Anrett lakseskivene på fat og dryss vårløk, ingefær og koriander over. 1. Skjær SALMA i tynne skiver. 2. Bland ponzusaus, soyasaus, sukker og presset lime, finhakket vårløk, ingefær og koriander
Finhakk dill og legg på toppen. Denne laksen er en skikkelig nydelig norsk variant av japansk sashimi. Snu fisken rundt og gjør det samme på andre siden
Det er en litt sånn type mat man blir hektet på om man først liker det. Dette er ikke hjemmelaget sushi, men noe enda enklere som alle klarer, nemlig hjemmelaget sashimi
Nobu’s Sashimi Salat. Som den filmjunkien jeg er, henger Jack innrammet på veggen i tvstua ved siden av andre kunstneriske slektninger som Marlon, Pacino, Bogart og James Dean
Stek det fyllet du vil ha på pizzaen, hva som helst. Smørte pizzasaus på tortillalefser, la på kyllingkjøttet, soppen, mais, cottage cheese, og litt ost
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.