Server sei i kremet purreløksaus med økologisk couscous og grønnsaker. 350 gr Seifilet. Porsjonér og krydre ca 350 g seifilet med salt og pepper. #fisk #middag #fiskemiddag #sei #kremet #purreløksaus #kremetpurreløksaus #couscous #adams #adamsmatkasse #mat #matblogg #blogg #helenorgekoker #barnemiddag #familiemiddag #godtno #matbloggsentralen #matmonster 1/2 Agurk
herlige hjemmelaga sei karbonader med gulrotstuing. skjær sei i strimler og kjør i en foodprossesor sammen med salt, potetmel, gressløk og pepper, spe med melk til du får en fin farse
Stek seifilene i noen minutter på hver side i en varm panne med smør og olje. Server den stekte seien på varm gulrotpuré og topp med løk- og purrekompotten
Skjær seien i porsjonsstykker og legg dem på purren. 800 g seifilet. Skyll og skjær purren i skiver. Fres purren raskt i en varm stekepanne med litt olivenolje
Del seien i mindre biter og legg over i fatet. En pakke sei, 400 gram (godt tint hvis frossen). Fordel tomatsausen og strø over parmesan En pakke sei, 400 gram (godt tint hvis frossen)
Sei har for meg vært nærast kattemat. Einaste eg har ete av sei har vært seibiff sånn dann og vann. No har eg prøvd meg på ei ny oppskrift og dette vart noko anna enn å spise stekt sei med løk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.