Smaken av scampi, curry og fersk søt thaibasilikum gjor denne retten til en stjerne. "Penang Goong" er en smakfull rett fra Thailand, som har en utrolig god og spesiell smak
Her er det litt "ta-hva-man-har-prinsippet". Her er mitt forslag. Kutt resten av grønnsaker istrimler. Stek scampi (ikkemarinaden), og ta de opp av woken før du har i grønnsakene
Tipstilrestemiddag. Jeg har stadig dykk i fryseren som ikke ser ut som den har bunn. I utgangspunktet hadde jeg en plan med scampien, men isisteøyeblikk ble den planen omgjort siden jeg fikk så lyst på scampi med MASSE hvitløk
jeg har aldri lagd pasta og scampi før ---igårmmmm. veldig godt ble det. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitronpersillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsattescampi + chili + hvitløk og lot det hvilei kjøleskapet en timestidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje tilsteking av marinertescampi+cherrytomater etter noen få minutteri panna, tilsettespersille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en litensitronbåt og nystekt baguette. og så er det bare å kose seg 300-400 g rå scampi. 1 chili. 2 fedd hvitløk. 1 sitron
søndag i advent. Tror jeg må vente med å tenne lysene til jeg kommer hjem i morgen. I dag blogger jeg fra London hvor jeg er på juleshopping hos min søster som bor her
Kok rekene ilitt vann, til du ser de skifter farge. Legg dem tilsiden. sitrongress. 400 g renset scampi, medium størrelse. 2 fedd hvitøk. 1 ss hakket koriander. 2 limeblader. 1/2 - 1 liten rød chili (avpass etter smak, den er sterk. saft fra 1 lime. 3 ss fish sauce
Hei. Nå begynner viendelig å komme i orden i den nye leiligheten. Vi har jobbet på spreng de siste dagene og sov for første gang ileiligheten nå i natt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.