ScarzelloDiferènt2013, er saftig som fiskeretten og har tyngde nok til å holde tritt med fylden og krydderet i sausen og samtidig friskhet nok til å løfte måltidet litt på slutten. tidligere artikkel om Diferènt2013
En rimeligere løsning, og ikke helt ueffent den heller, er Scarzello Barbera d’Alba Superiore 2010, som har et lignende smaksbilde som Castiglionen. Vietti Scarzello om Scarzello Superiore 2010 4 personer
Erik Dogliotti driver til vanlig vingården Castagnole delle Lanze, Paolo Stella vingården Azienda Agricola Stella Giuseppe, Cristian Calatroni vingården Azienda Agricola Calatroni og til sist den ikke ukjente, Federico Scarzello, som driver Azienda Scarzello
Han synes selv at hans første årgang var en svært god årgang, mens 2013 og 2014 årgangene ble mer eksperimentelle i hans søken etter å finne riktig vinifikasjon. Hans første 3 årganger ble vinifisert hos den ikke ukjente, Federico Scarzello
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.