Jeg har vært på Sicilia i sommer, og der bruker de mye pistasjnøtter. Crema di pistacchio er kremede pistasjnøtter og brukes til pasta, pizza og diverse søte bakverk
Jeg var på Sicilia i sommer, og der bruker de mye pistasjnøtter. Crema di pistacchio er kremede pistasjnøtter og brukes til pasta, pizza og diverse søte bakverk
Her er oppskriften jeg fikk passert over av en god bekjent i filmbransjen, med egne justeringer for å komme tett på den sicilianske versjonen jeg spiste
LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HERE. English version along with Norwegian. Norsk. (English below) Jeg har skikkelig sansen for Gordon Ramsay og etter å ha sett flere av programmene hans av forskjellige slag måtte jeg jo bare anskaffe meg noen av kokebøkene hans, bl
Siciliansk kjøttloff. Det er underlig hva man blir om man har vært tyrann eller hærfører. Napoleon ble en kake, Hertugen av Wellington ble gummistøvler og en pervertert vinbonde oppkalte vinen sin etter Hitler
Siciliansk kjøttloff. Er det fortsatt noen som husker at det var obligatorisk oppmøte til 17. mai toget. At man fikk spise pølser og is mens man vifta med flagget og ropte hurraaa og det var skolekorps foran og bak
Caponata er en siciliansk rett som lages av stekte grønnsaker som surres i en sursøt saus. Noen mener retten stammer fra katalania, andre kaller caponata fetteren til franske ratatoille
Siciliansk vin på det beste. Nordnorsk Vinmesse er veldig stolte av å kunne holde en Master Class og spesialsmakning med vinhuset Cantina Zaccagnini og Angelo Ruzzi
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.