Siciliansk kjøttloff.
Godt Drikke
Godt Drikke
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2013 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar
  • 1 kg kjøttdeig. Jeg foretrekker karbonadedeig, men det er overhode ikke nødvendig.
  • 1 fedd hvitløk. Du kan bruke et fedd til om du liker hvitløk.
  • ½ dl raspebrød
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 ts organo, eller så mye som du liker
  • 1 løk Fersk basilikum
  • 1/3 dl finhakkede mandler
  • 180 C grader. La den bake 1 time og 20-30 minutter For at det ikke skal bli for tørt, så lag en tomatsaus mens kjøttloffen baker. Det du behøver er:
  • 2-3 ss olivenolje
  • ½ løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 ss tomatpuré
  • 2 dl vann
  • ½ kjøttbuljongterning
  • ½ ts kajennepepper
  • liten klype sukker
  • Salt og pepper.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.