Kok opp safta på nytt, og ha i pektinpulveret. Med ein raudvinslant som står att etter eit førjulselskap og litt krydder og sitrusfrukter er du godt i gang med ei original og smakfull julegåve
Uansett så blir det mykje fisk, grønnsaker og grovbakst framover. Sidan me har ein stor dag som kjem i august, seie da seg sjøl at me kjem til å ha hovedfokus på sunn mat framover
Da var den siste utfordingen fra Hele Norge Baker ferdig og mine to oppgaver er ferdiggjort. Og jeg skal love at haken min var nede i kjelleren da jeg leste oppgaven
Viss det ikkje løsnar, så pensle det først litt med kaldt vatn før du prøver på nytt. I dag var eg ute og henta den siste rarbarbraen eg syns eg med godt samvit kan ete
Sukrin Gold er satt sammen av flere naturlige søtstoffer, og blandingen av disse gir en smak som ikke står tilbake for det brune sukkeret vi kjenner fra før
I tillegg skal jeg få nytttreningsprogram i morgen, vi skal i begravelse på fredag, og etter helgen skal vi fortsette på et stort oppussingsprosjekt som har stått brakk ganske lenge
Tre liter økologisk soyamelkEn kasse Bionade - økolgisk leskedrikk uten alkoholØl fra Lervik, det lokale bryggeriet jeg tar bussen forbi hver morgenEn liter økologisk eplejuice, også lokalprodusertNaturfrisk - liksomcola med rene ingredienserRøkt paprikapulver som lukter og smaker pølser og bacon (kremt)Økologisk vaniljepulver til rå sjokoladeTo og et halvt kilo økologisk quinoaEn halvkilo økologiske mandler som smaker marsipanEn god neve økologiske cashewnøtterNoriark til verdens beste veganske makiog to pakker tørket sjøgress som jeg ikke aner hva jeg skal bruke til
Først må jeg bare få si tuuusen takk for alle de fine og positive tilbakemeldingene på sangvideoen. Setter utroolig stor pris på det, og det gjør meg virkelig motivert til å fortsette
Det er noe så veldig deilig og friskt med et nytt år. Forventningen til hva året kan bringe henger i luften, optimisme, muligheter, gledene ved minnene om året som ligger bak, og spenningen ved det som ligger foran - alt er med på å gjøre begynnelsen på året til noe helt spesielt
For ca en ukes tid siden var jeg innom bloggen til Linda Stuhaug. Nytt favorittsnacks. Jeg er der ofte for å finne inspirasjon til mat, og jeg fant det hellige innlegget om speltlomper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.