Sjøkreps servert med blomkålkrem og piperade
TV2.no
TV2.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 kokte sjøkreps
  • salt, pepper
  • olje og smør til steking
  • ;1/ 2; rød chili
  • 1 kvist estragon
  • ;1/ 2; fedd hvitløk
  • saft av 1/2 lime
  •  
  • Blomkålkrem
  • 1 blomkål
  • smør til steking
  • 3 dl fløte
  • salt, pepper
  •  
  • Piperade (Bakt paprika)
  • 2 gule paprika
  • 2 røde paprika
  • olje
  • 1 fedd hvitløk
  • salt, pepper
  • urter, for eksempel gressløk og basilikum
  •  
  • Skum ( saus) av sjøkreps
  • Sjøkrepsskall
  • 2 ss hakket sitrongress (kan sløyfes, smak ev til sausen med litt sitron/sitronskall)
  • 2 sjalottløk
  • ;1/ 2; ss tomatpuré
  • 1 fedd hvitløk
  • 1/2 l tørr hvitvin
  • ;1/ 2; l fløte
  • salt, pepper
  • lime / sitron

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.