Sjømatrisotto
Mat og vinnett
Mat og vinnett
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer ris
  • ris
  • 300 g ris
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 dl hvitvin
  • 5 dl fiskekraft
  • 5 dl hummerkraft
  • 3 stk sjalottløk
  • 4 ss solsikkeolje
  • 100 g fersk parmesan
  • salt og pepper
  • 1 sitron
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ss sitronsaft sitron
  • 1 ts salt
  • 500 g store reker
  • 6 fedd hvitløk
  • 6 ss olivenolje
  • 2 ts cayennepepper
  • 1 neve fersk gressløk noen klyper salt Rens rekene, ta vare på skallet

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.