med. Til 4 personer 1 hakket løk og 1 fedd presset hvitløkfreser jeg med 1 ss smør. Så har jeg i1,5 dl hvitvin/champagne(den jeg skal servere til)og 1 nett med blåskjelldamper dette til blåskjellene åpner seg. Renser blåskjellene og legger innmaten til siden og kaster skjellene, kraft og løk lar jeg være igjen i kaserollenRenser en hummer og deler den i biter og de mykeste delene av skallet, leggene og kroppen har jeg opp med kraften, tilsetter 2,5 dl vann, salt og pepper etter ønske 2 ss hakket stilk selleri og 1 ts hakket chilli. Jeg koker opp dette og moser med en stavmikser, siler kraften og har i 4 dl fløte(du kan også bruke halvparten melk og halvparten fløte) kok raskt opp trekk100 g breiflab eller annen hvit fisk, 100 g laks, Når dette er ferdig trukket, har du i hummer bitene og blåskjellene. 1 nett med blåskjell
når ungen kommer hjem med de kjente "første halvåret sykdommene fra barnehagen". Ha så i kokosmelken, buljongen og gurkemeien og la det koke i noen minutter før du tilsetter grønnsakene
chiapudding medkokosmelk. Så lager du bringebærsnadderet for å toppe med. Bland kokosmelk,chiafrø og vaniljepulver sammen, og sett i kjøleskap natten over
Jeg er så heldig å være velsignet med en sønn som er like glad i mat som meg, og det er ikke uvanlig at han spør før han skal legge seg hva vi skal ha til middag neste dag
Jeg har lenge gått og hatt lyst på gulrotsuppe og etter noen søk på nettet ble jeg enig med meg selv om å lage en kremet gulrotsuppe medkokosmelk og karri
Heisann, er som sagt skikkelig på etterskudd med blogging, men nå er jeg tilbake. La det surre litt til før du tilsetter søtpotetene, gulrøtter, kokosmelken, samt krafte/buljongen
Gryteretten er også veldig lettlaget, og det synes jeg er et pluss med klubbretter. Ha i buljong, kokosmelk og gurkemeie og la det koke et par minutter før du har i grønnsaker og nøtter
Når jeg skal lage indisk mat, er det som oftest curryretter jeg ender opp med å lage. Selv om jeg ikke har vært i india, har jeg smakt mye spennende indisk mat på Fiji
La en pakke med brokkoliblanding tine. I denne retten er det en fin balanse mellom fett (kokosmelk), proteiner (karbonadedeig) og karbohydrater (grønnsaker)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.