Hell sjokolade ganachen over tertenog sett til avkjøling til den er stivnet. Gjør klar sjokolade ganachen ved å hakke opp sjokoladen i små biter og ha i en liten bolle
Jeg elsker karamellerog de ble hakket bedre med hvit og mørk sjokolade. Hakk sjokoladen i biter og legg i bunnen av små former eller du kan bruke en stor bakepapirkledd form
Men et eller annet sted synes jeg en SMIL skal bestå av lys sjokoladeog en litt blankere karamell (altså trenger den litt smør), så jeg gikk for en kombinasjon av mørk sjokolade, karamellog salt i dag
Legg en liten klatt med (avkjølet) karamell nedi og topp med litt smeltet sjokolade igjen. Smelt sukkerfri sjokolade i mikro – pass på så det ikke blir for varmt, ta den heller ut flere ganger og rør rundt
Hakk sjokoladenog strø den over karamellen. Smelt sukkeret i en kasserolle til det blir karamell (det kan klumpe seg veldig i begynnelsen, men det løser seg opp til slutt)Varm fløte og vaniljesukker i en annen kjele og tilsett det oppi karamellen
Sprøyt salt karamell på bunnen av halvparten av kakene og legg en annen kake lokk oppå. Vei opp melisen ,bland den med mandelmelet og kakao og sikt det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.