Sjokoladekake
Sabita -
Sabita -
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 150 g kokte kikerter (gjerne fra boks) 260 g overmoden banan uten skall 110 g olje 150 g sukker 1/2 ts salt 1 ts natron 1 ts bakepulver 2 ts vaniljesukker 150 g finmalt rismel eller glutenfri melblanding
  • 35 g kakao
  • sjokoladepulver
  • 1 ts vaniljesukker 25 g vann 50 g olje Rør sammen sjokoladepulver og vann. Rør inn oljen litt etter litt med en visp eller miksmaster. Sjokoladepulveret inneholder lecitin som er et emulsjonsmiddel. Det gjør at ganske mye olje kan blandes inn i glasuren. Fordel glasuren utover kaken. Bruk en gaffel til å lage mønster i glasuren. Sjokoladepulver inneholder mye sukker, så her trenger du ikke å tilsette melis. ');

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.