Varm opp sakte på lav/medium varme, og rør hele tiden. Sett deretter kaldt, til den avkjøles helt. Til slutt brer du eggekremen over nøttebunnen, og dekorerer med valgfri pynt
Hell blandingen over bunnen og sett kaken til avkjøling i kjøleskapet. Smelt sjokoladen på lav varme. Mos dette til en helt glatt masse med en stavmikser
Det er ikke ofte dere får så sen oppdatering fra meg, det er heller ikke ofte det bare blir ett blogginnlegg om dagen, men selv en blogger trenger litt fri en gang i blant
Rør til sjokoladen smelter helt ogavkjøl en stund. Denne har jeg laget av sukkerpasta/ fondant, og syns den er best å bruke når den har fått tørket et par dager
Du kan også lage glasur av melis, kakaopulver og vann, med litt strøssel på. Bland mel, kakaopulver, bakepulver, sukker og vaniljesukker i en kopp og bland alt godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.