Langpanne sjokoladekakemed glasur, non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake. Sjokoladekaken smaker kjempegodt og er en populær kake i barnebursdag
Bland sammen det ene egget med kesam og tilsett deretter tørrvarene. Jeg eksperimenterte litt på kjøkkenet i går og lagde en sjokoladekake som viste seg å bli alldeles nydelig
Det er kanskje ikke lurt å lære barna dette, da de kommer til å tyv-spise sjokoladekake ved en hver anledning, og siden det tar så kort tid å lage, er de ferdig med kaka på den tiden du bruker på å hente posten
Da en av kollegaene mine kom på jobb med restene av en sjokoladekake i langpanne på mandag og hun fortalte at hun hadde funnet oppskriften på Trines Matblogg, tok jeg hintet
Jeg valgte å lage ett litt røft uttrykk med smørkremen og raspet over litt kokesjokolade til pynt, men du kan også lage en litt mer elegant kake med å sprøyte mønster på kaken
Jeg hadde egentlig ingen planer om å blogge mer i dag, men da skitur ble byttet ut med spontan baking, og resultatet ble sååååå godt kunne jeg ikke la være
God bunn og jobbe med og smaker kjempegodt. Stikk en tannpirker eller strikke pinne inn i kaken, om ikke det kommer ut kakerøre på pinnen så er den ferdig
) Sett kjelen med glasur i kjøleskapet i to timer. I mine andre sjokoladekaker brukes det henholdsvis eplemos og kokosmelk for å gi kakene saftighet og holdbarhet, så det kan se ut som om trikset for å få til saftige glutenfrie sjokoladekaker er å tilføre godt med fuktighet i deigen
Pisk smøret med litt melis av gangen før du tilsetter resten av ingrediensene. Endelig kommer det en langpanneoppskrift på sjokoladekake i «normal» størrelse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.