Ha sjokolademoussen over i serveringsskåler/glass/ boller og pynt f. Det ene er at datteren min nettopp har kommet hjem fra Sri Lanka og hadde med kanel som hun selv hadde plukket, morsomt å prøve fersk kanel
Frisk og god crème brûlée medbringebær. Den ble veldig frisk og god og falt i smak hos alle sammen. Jeg laget pappas favoritt crème brûlée, men jeg prøvde meg på en ny variant med ferske bringebær
Avkjøl på kjøkkenbenken og sett dem i kjøleskapet med plast over. Rett før servering strør du sukker på toppen av alle crème brûlée-formene og bruker enten en gassblåser eller setter dem under grillen i ovnen til sukkeret blir brunt og hardt
Jeg rev litt av sjokoladen over desserten med et rivjern, før jeg hakket siste rest og la på toppen. Bland alle ingrediensene bortsett fra bringebærog premium
Jeg rev litt av sjokoladen over desserten med et rivjern, før jeg hakket siste rest og la på toppen. Bland alle ingrediensene bortsett fra bringebærog premium
Mat med Marith. Denne oppskriften fant jeg på Matbloggtoppenog under bloggen. Ris med bacon. Før maten hadde jeg herlige sorte oliven og et glass Lambrusco rosevin
Når deigen kjennes ferdig dekkes den til med et kjøkkenhåndkle og la heve på et lunt sted i ca. Tilsett olje og salt og mesteparten av melet, og arbeid deigen til den blir smidig
En deilig dressing som vi hadde til kylling, salat og focciacia brød. Bland sammen Creme Fraiche, hakkede tomater, olje (ta til det er en god konsistens), hvitløk, salt og pepper
Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
Bruker du ferdig grillet kylling gjør du det samme med den også. Denne kyllingformen kan du gjøre veldig enkel ved å bruke ferdig grillet kylling, men når det er sagt er denne kyllingformen aller best med ferske kyllingfileter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.