Sjokoladepai ble mitt bidrag til nyttårsaften i år. Paiskallet er laget blant annet av havregryn med Nesquick, og det blir sprøtt og godt etter at det er stekt
Bunn150 g hvetemel75 g sukker1 krm salt125 g kaldt smørSmør/olje til formen100 g mørk sjokoladeFyll3 dl kremfløte200 g mørk sjokolade400 g hele friske jordbær, rensetHakkede pistasjnøtter til pyntBland mel, sukker og salt
(You will find an English version at the bottom of the post). Nyttårsaften er en super anledning til å gjøre noe litt ekstra ut av desserten, og denne delikate sjokoladepaien med karamellfyll passer perfekt til en spesiell kveld
Her kommer oppskriften på en sprø sjokoladepai med daim-mousse. Dette paiskallet pleier jeg vanligvis å fylle med vaniljekrem og frukt, men nå ville jeg forsøke noe annet
Endelig fredag. All trening innendørs ble erstattet av en lengre tur etter jobb sammen med mamma, der vi møtte både huggorm, illsint veps og en provoserende syklist
Har hatt en oppskrift på Mississippi Mud Pie liggende i mange år nå, og har flere ganger tenkt at jeg skulle prøve meg på den, men har bare aldri kommet så langt
Jeg våknet i dag morges med en liten bandasje i senga, og en liten frankensteinpus liggende i stua. Såret er mye større enn jeg hadde forestilt meg, og det er klin umulig å feste et nytt plaster over, men jeg får satse på at han er klok nok til å ikke rive opp de syv stingene
Her kommer oppskrift på sjokoladepaien som jeg har laget så mange ganger. Paiskallet er laget blant annet av havregryn med Nesquick, og det blir sprøtt og godt etter at det er stekt
Sikt melet i en bolle og smuldre smøret til blandingen likner grove brødsmuler. Rør inn eggeplommene sammen med akkurat nok isvann til å binde det hele sammen til en løs deig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.