Har i følge opphavet gitt tydelig uttrykk for min avsmakfor poteter siden jeg var ganske så liten. Skjær av skallet på selleriroten, kok til den blir myk
Jeg har brukt den oppskriften, men bare tilsatt noe ekstra. I dag var det dag nummer to for Adrian i barnehagen og vi rakk akkurat komme inn av døren, så var han kjapp bort til de andre barna
For en fantastisk smaksopplevelse, denne må deles med fler. Men da jeg fikk denne servert av en god kollega, snudde det min kakeverden (og alle andre som fikk en del avdenne)
Slåav ovnen og sett en sleiv i ovnsdøren slik at den står på gløtt. La kaken stå til den er kald. Her kommer kaken i en lavkarbo variant, som kan nytes med god samvittighet på selveste nasjonaldagen
Dette er en av mine favoritter, kylling i langpanne, den smaker helt fantastisk. Dette smakte helt fortreffelig og ble veldig godt mottatt i heimen blandt tre ungdom som gjerne ville ha mer av dette ved en senere anledning
Brett aluminiumsfolie godt rundt det meste av pannen, men la det være åpent i forkant. La det stå på kjøkkenet (romtempertur) natten over, saltet smelter og blir til saltlake i løpet av natten
Forskjellen er at vi denne gangen droppet tertedeigen og at det derfor går litt raskere. Denne frokostretten likner litt på frokosttertene jeg har blogget om tidligere
Slåav vannet og avkjøl. Blandingen skal nå holde godt sammen når du formerden med hendene. Jeg fant denne oppskriften hos Ina som har den fine bloggen Mat på Bordet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.