24 cm. 2,5 dl sukker. 1/2 dl kremfløte. Hell i formen og stek på 180 grader i 25 minutter. -Julia- 24 cm Ingredienser bunn. 2,5 dl sukker. 1/2 dl kremfløte
Denne snickerskaken bakte jeg da vi hadde besøk i helgen. Jeg har aldri bakt snickerskake før og kan ikke huske at jeg har smakt det heller, så det var spennende å prøve ut en ny kake
Vi var satt opp til kakebaking og valget falt på en Snickerskake. 2 egg. 2 dl sukker. 2 ts vaniljesukker. 2 ss lys sirup. 2 dl saltede peanøtter. 200 gr melkesjokolade. 2 ss nøytral olje (raps, solsikke e. Når blandingen er klumpfri så heller du den oppi en smurt form (24 cm). 25 minutter. 2 egg. 2 dl sukker
Jeg har lenge hatt lyst til å lage Snickerskake. Tingen med Snickerskake (eller ritzkake eller peanøttkake om du vil) er at oppskriftene er ganske like og en ting som alle har tilfelles er at bunnen er en marengs med ritzkjeks og peanøtter
Linda anbefaler å oppbevare snickerskaken i fryseren. 2 ss sukrin gold - eller annen søtning. og sett i fryseren mens toppingen lages - min form var ca 20 x 30 cm. 2 dl vikingmelk - evt. 2 ss sukrin2 ss sukrin gold - går også med bare sukrin15 g yaconsirup - evt. annen sirup eller honning12 g smør. 25 g sukkerfri mørk sjokolade - kan også bruke lys eller hvitEn neve salte peanøtter. Etter ca 20 minutter, bør du begynne å passe på. På min platetopp kokte massen i 20-25 minutter på styrke 5,. Jeg har delt min kake i 12 like biter,. 24 passe biter. 2 ss sukrin gold - eller annen søtning
Denne veganske, sukkerfrie og glutenfrie snickerskaken laget jeg for en god stund siden og serverte den til min kjære, min mor og hennes kjære, og den ble tatt svært godt imot
2. På lørdag bestilte vi finvær og inviterte noen vennepar på grilling. Jeg liker jo veldig godt å stelle i stand litt ekstra, og som seg hør og bør fikk gjestene også servert dessert
Formen jeg brukte var i størrelsen 23 x 32, innvendige mål. 32 digestive kjeks. 250 g peanøtter. Jeg brukte 250 g ost, men jeg har skrevet 300 g i oppskriften. På bildene ser du hvordan den blir med 250 g ost og 25 minutters steketid. Stekes i en bakepapirkledd form (ønsket størrelse) på 170 grader i 20 minutter. For litt tørrere bunn øker du steketiden til 25 minutter. 2 dl kremfløte. 32 digestive kjeks. 250 g peanøtter. 250 g ost. 250 g ost. 25 minutters steketid. 20 minutter For litt tørrere bunn øker du steketiden til. 25 minutter En justerbar kakebunn etter enhver smak. 2 dl kremfløte
Idag skal jeg lage en enklere variant av snickerskake som jeg sa til dere i går. ♥ 250 g sukker. Stekes i 25-30 min ved 180C. ♥ 1 plate firkløversjokolade (200 g). 250 g sukker. 1 plate firkløversjokolade (200 g)
Kaka jeg lagde i forgårs ble nemlig delt ut til hele 12 personer – som alle syns den smakte nydelig. 2 ts vaniljesukker. 2 ts bakepulver. 250 g peanøtter. Stek på 180 grader i 20-25 minutter. 200 g lys kokesjokolade. 2 ts vaniljesukker. 2 ts bakepulver. 250 g peanøtter
20 ritzkjeks. 21/2 dl salte peanøtter. 2 ss kaffe. 2 ss sukker. Ha røren i en 26 cm form kledd med bakepapir i bunnen og smurt på sidekanten. 20 ritzkjeks. 21/2 dl salte peanøtter. 2 ss kaffe. 2 ss sukker
Her kommer oppskriften på snickerskaken jeg lagde i går. OPPSKRIFT2 dl lys sirup1dl brunt sukker 1ts vaniljesukker1dl kokosmasse1 glass peanøttsmør2dl cornflakes8dl saltede peanøtter. 200 g kokesjokolade0,75dl fløte4 ss lys sirup. Oppskriften kommer fra born2bake. 2 dl lys sirup. 2dl cornflakes. 200 g kokesjokolade
(1-2 porsjoner). 20 g havremel. 20 g sjokoladeprotein (på salg. 1-2 ss kaffe (eller annen væske). 2 ss peanøttmel + 2 ss vann (eller kun peanøttsmør). Sett koppen inn i mikro i ca 1,5 minutt (maks 2 minutter) – stopp den ofte og sjekk så den ikke hever over kanten. Ellers er det siste dagen med 25% rabatt på alt hos x-life. Ta en titt HER – og ikke glem rabattkode X25 i kassen Oppskrift. (1-2 porsjoner). 20 g havremel. 20 g sjokoladeprotein (på salg. 1-2 ss kaffe (eller annen væske). 2 ss peanøttmel + 2 ss vann (eller kun peanøttsmør)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.