Og du. fylt sopp kan serveres som forrett også. Bland bacon med kremost og fyll opp soppene. Dryss revet ost på toppen og gratiner i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter
Igår laget jeg disse saftige og smaksfylle soppene. Sopp med tomat og hvitløk. salt og pepper. Tilsett soppen og bland godt slik at alt er dekket med olje
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Her kommer en oppskrift på fylte sopp med jordskokkrem, spinat og frisk timian. Man kan velge å fylle mindre sopp som sjampingjong eller aromasopp og bruke de som tilbehør, eller fylle store portobellosopp som hovedrett
Også er det så enkelt og raskt å lage. Det passer til alt fra svin og kylling, til storfe og stek. I tillegg er kremet sopp så saftig og smakfullt at jeg synes det fungerer både som saus og som en grønnsaksrett
Sopp fylt med masse hvitløk, vårløk, fetaost, timian og mynte er en kjempegod rett til for eksempel foccacia og en salat - servert som lunsj eller en lett aftensrett - eller som forrett til en større middag
Dryss over mel og spe med melk og buljong. Rør inn fløten og smak til med salt og pepper. Pynt med litt finhakket rødløk, persille og soppskiver på hver tallerken
Salt og pepper. Når soppen begynner å bli stekt, har du oppi litt smør, og krydrer med salt og pepper. Stek soppen ferdig, og rør inn litt kaldt smør helt til slutt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.