Hørt om crock-pot. Synes du det er travelt etter jobb når du skal lage middag, helst en sunn næringrik middag, men kavet med å skrelle, kutte, steke og koke så er det umåtelig fristende med å slenge en pizza i ovnen eller spagetti i gryta, eller gjerne en suppe som er ferdig på 10 min
Og denne måten å lage mat på er bare helt genial. Eller - jeg må begynne med i går kveld. Får ikke bestemt meg for om jeg skal kalle den en crockpot eller en slow cooker, men kjært barn har jo som sagt mange navn
la kaken avkjøles før du legger på krem. sikt det så i vekselvis med melk, olje og gulrot. Når du lager kremen så er det bare å piske alt sammen og smake til med sitron
Noen liker å skjære i tynne skiver, mens jeg valgte å ha litt størrelse på pølsebitene. Fjern skinnet fra pølsene hvis det er av typen med litt hardt skinn
Det er så lenge siden jeg har laget sosekjøtt at jeg måtte tenke meg litt om før jeg liksom kom på hvordan det skulle lages, men når jeg først var i gang kom det meste av seg selv
) Den fløyelsmyke potetmosen gir en mild og god kontrast til sausen og grønnsakene fra pot roasten og er medpå å danne en god helhetlig smaksopplevelse
Legg på fyll og ha hele champignon på toppen kjevle ut en litt tykk runding som nesten dekker toppen på skålen, legg den litt over kanten på den ene siden mens du drar deigen forsiktig over og lukker den over kanten rundt hele bollen
Varm godt på løken før du heller den over i kjelen sammen med kjøttbuljongen. Det er enkelt å lage og krever ikke mange ingredienser, men krever litt tid på å sosekoke under lokk
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.