Vend sammen spagetti, pølse, scampiog rukkola. Få med all oljen og tilsett litt ekstra om nødvendig. Kok spagettien «al dente» i rikelig med lettsaltet vann
Durumhvete spagettien var fast og fin i formen og hadde en litt salt smak. Den passet strålende til scampi stekt i friske urter og harissa sammen med søt mango, paprika og frisk koriander
Og server en god pesto ved siden av. ca 18 stk scampi, frosne, tines skrelles og husk ta ut tarmen som sitter på ryggen av scampienMarinade. 1 sitron1 dl olivenolje1 fersk rød chili, ta ut frøene, hakkes fint2 fedd hvitløk1 ts tandorikrydder1 ts saltAlt til marinaden blandes godt, ha scampiene i,settes kaldt i minst 2 timer, bland av og til scampiog marinadeStek scampiene i marinaden i stekepanneKok Barelliespagetti no 13. eller Jacob's spagetti, bør være god spagetti, kokes all denteBland spagetti, stekt scampimedcherrytomater delt i 2, artisjokker i olje, slå av litt av oljen, men bruk gjerne litt av den i spagettien. Hakk frisk koriander, ruccolasalatServer med god olje og båter av lime ved siden av, pluss godt brød, da bruker jeg ofte olivenbrødet fra Meny, spør de ansatte om halvstekt brød og stek det selv på 200 gr. Legger ut oppskrift på pestoen min på dipper ca 18 stk scampi
Kjern ut og skjær paprikaen i små terninger, Skjær tomatene i små terninger. Så sammen med deilige scampiog kamskjell ble det ett herremåltid du fint kan servere kongen
Jeg hadde kjøpt inn en pose medscampi, så de siste gikk til denne med satay. Man kan med fordel lage sataysausen selv, men jeg brukte her den lette løsningen som man godt kan bruke i en hektisk hverdag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.