SPANSKE BOLLER (PAN DE ESPAÑA) (SPANISH BREAD)
Torilds mat
Torilds mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 16 stk Stekeovn 190 grader i 15 minutter
  •  
  • Forgjæring
  • 1 pk tørrgjær
  • 1/2 dl lunkent vann
  • 1 ts sukker
  •  
  • Deig
  • . 10 dl hvetemel (begynn med 9 dl)
  • 0,8 dl sukker (70 g)
  • 1 ts salt
  • 1 1/4 dl lunken melk
  • 1 1/4 dl smeltet smør
  • 2 egg
  •  
  • Til å ha inni og utenpå bollene
  • 1/2 dl smeltet smør
  • 1 1/4 dl sukker blandes med
  • 1 1/4 dl strøkavring

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.