Hele middagen i en form er en grei måte å lage middagen på, denne retten er et ferieminne fra en liten landsby i Piemonte i Italia, gjenskapt etter hukommelsen - som av og til kan være litt upålitelig, godt var det uansett
Enkel og god tapasrett. Tid. 15 minAntall. Mange. Ingredienser. Mozzeralla. Spekeskinke som f. eks Strandaskinke. Kutt mozzarellaen i ca 1 cm pinner og surr spekeskinke rundt
Svinefilèt er deilig mørt og super enkelt å lage. Søker man på nettet etter oppskrifter er det bare å velge å vrake blant de utallige variasjoner som finnes
Pai med spekeskinke og cherrytomater. 01. 08. 2016 kl. 14. 12 i. mat. 6 kommentarer. Hei. Pai er populær mat her i heimen, og smaker ekstra godt nå om sommeren
Dette er noe av det mest populære jeg kan servere på varme dager, og når det i tillegg er enkelt og raskt er det ingen grunn til å la være, det er jo kjempegodt
Hakk løken og det hvite av purren - stek dette i en kjele sammen med litt oljeTilsett kraft og la det småkoke til blomkålen er mørFjern ca halvparten av blomkålbukettene og kjør resten av suppen med en stavmikser til den er glattVarm opp suppen igjen og tilsett gjerne litt fløte eller crème fraiche for en fyldigere suppe - smak til med salt og pepperSkjær spekeskinken i strimler og stek de i en panneFordel blomkålbukettene i suppeskåler og hell over suppe - topp med spekeskinke, brødkrutonger og rasper parmesan
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.