Ha oppi alt krydderet og saltet, og la det surre med et minutt eller to til. Hvis du ønsker andre grønnsaker enn poteter oppi, er det bare å bytte de ut, – currybasen kan fint fungere som utgangspunkt for flere retter
Smak til med litt sukker og sitron, og evnt annet du syns mangler. 5 gulrøtter3 små poteter1 løk1 kinesisk hvitløk1 rød chili1/4 purre1 l buljong1 boks kikerterlitt tørket ingefærlitt tørket korianderlitt tørket chili1 skvett fløtetørket gressløksitronsaftsukkerDel gulrøtter og poteter i biter på langs. Bakes i ovnen med litt olje og salt på 200 grader i ca 20 min. 3 små poteter
Gni skinnsiden av kyllinglårene i oljen og fordel dem rundt i formen. Vi har for lengst kommet inn i den tiden av året hvor butikkene fylles opp med julevarer
Legg kyllinglårnemed skinnsiden opp i en stor ildfast form. I hverdagen når jeg har full jobb og må togpendle, vil jeg helst at maten skal lage seg selv med minst mulig arbeid
Spesiellinor - standuper, ingeniør, blogger og jente!
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Garantert en suksess på koldtbordet, til tapas eller som egen middag medbåtpoteter og aioli til. Form små kjøttboller med en litt dyp teskje/barneskje i håndflaten
I dag skal jeg dele en veldig god wokrett med dere. Jeg syns wokede grønnsaker med en eller annen type saus på er så godt, så for min del spiser jeg det gjerne bare sånn
Ha potetene i en panne med smør og olje, stekes og røres til de har fått en fin brunfarge. og poteter, i tillegg fisket pappa hver dag så vi hadde mye fisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.