” slik lyder standard spørsmålet fra veldig mange både når vi er på demo i butikk og på kurs. Denne retten gir nok smak på grunn av andre krydder, så kan man ha i chilipulver til de som ønsker og servere i en separate bolle
Ytrefilet av svin er svinekam renskåret for fett og ben, og er en av de møreste stykkene på grisen. Her kan du selvfølgelig bruke ferdige pakker med strimletsvinekjøtt, men jeg foretrekker ytrefilet, som jeg selv skjærer i strimler
I dag får dere denne smakfulle og varmende middagsretten. Fremgangsmåte Skjær svinefilet i mindre terninger og ha i en kjele sammen med grovhakket rødløk og purreløk, surr alt sammen til løken blir litt mykere og kjøttet har fått en fin farge
Kutt paprika i i terninger og sleng det opp i gryten sammen med mais og asparges. 1 pk strimletsvinekjøtt1 cosmosalatAgurkCherrytomater1 boks aspargesbiter1 paprika1 boks maisMatfløte1 sitronKrydder (pepper,salt,tikka masalakrydder,dill og hvitløkpulver)Fremgangsmåte. På slutten så kutter du cherrytomater i 2 og lar de putre sammen med resten i ca 2 min. Istedenfor å bruke ris,pasta og lignende delte jeg 2 blader Cosmosalat i 4 deler og la under retten med agurkskiver over. -) 1 pk strimletsvinekjøtt
Når det i tillegg er superenkelt å lage og går raskt unna, snakker vi perfekt hverdagsmat . Løksuppe er luksusmat på lavbudsjett – ingrediensene til denne oppskriften får du lett til under hundrelappen
Jeg har også i en indonesisk sambal chilipaste for å gi en spicy kick til suppen. Nuddelsuppe er noe av det beste jeg vet om og det er en av de rettene som jeg forbinder med mitt barndom i Nord-Thailand
Av kjøtt kan du bruke strimletsvinekjøtt eller rester av svinefilet eller koteletter. En god og smaksrik lunsj eller middagsrett som samtidig er enkel og rask å lage
Denne kan også lages med kylling eller oksekjøtt. Rist og rør i pannen ofte så den ikke brenner seg. Når flere av riskornene begynner å bli brune, ta av varmen og ha i en morter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.