Mos det hele sammen med en stavmikser. På jobben har det gått en masse sykdom, og siden jeg er blant dem som bare titterinnom noen timer nå og da hadde jeg trodd jeg skulle bli skånet, men den gang ei
Ikke den mest spennende lesningen, men likveveldet mest spennende som skjer med meg for øyeblikket. Jeg ser ingen grunn til å ikke gjøre det, når det smaker deilig og har supert næringsinnhold
Vi har begynt å blande middagsmatmed banan og sviske - detliker hun, men er det så lurt. Det er likevelviktig at barnagradvis vennes til å like andre smaker, surt og bittert
Mine barn kan absolutt spisevanlig gjærbakst, men tenkte jeg kunne prøve lage noen litt sunnere, siden de ofte spiser noen boller når vi først lager det
Ønsker du å kamuflere fisken helt er det supert å lage en fiskegrateng. Håper det smaker. Å gjøre noe nytt, kamuflere eller panere den – her får du en deiligoppskrift på sistnevnte
Detteblir som friskingefærøl. Barna er omvendt nå og forsyner seg gjerne med melkesyregjæret ketchup med skje fra glass, men det er ekstra stas å skvise
Disse kan han spiseveldig mange av. Vi har vinterferie og barna er med på det som er av matlaging, enten det er å dele opp pølser til pølsegrateng eller bake kanelboller til besøket nordfra
Da kan du se det på dagens snapchar, navnet er Fitfocuse Husk at du kan lagre dinefavorittinnleggdirekte på mobilenmedgratisappenBloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tipstil en aktiv hverdag
Det er jaggu meg ikke lett. Men nå har jeg prøvd å lage lavkarbo horn med ost og skinkefyll. Oppskriften er ganske enkel, men jeg føler kanskje "bunnen" ble litt tykk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.