Spisskummen og ostebrød
Bakemester Snipp
Bakemester Snipp
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 dl vann
  • 3 dl aqua
  • 2 dl solsikkefrø
  • 2 dl semillas de girasol
  • 2 dl linfrø
  • 2 dl semillas de lino
  • 2 dl hvetekli
  • 2 dl de salvado de trigo
  • 1 ss chiafrø
  • 0,5 dl olivenolje
  • 0,5 dl aceite de oliva
  • 50 g gjær
  • 600-800 g spelt mel
  • 600-800 g harina de espelta
  • 2,5 dl melk
  • 2,5 dl de leche
  • 4 ts spisskummen
  • 3 ts salt
  • 160 g revet
  • 160 g de mozarella rallada
  • 3 dl varmt vann
  • spisskummen
  • 10-15 minutter slik at frøene blir litt myke og spisskummen smaken setter seg

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.