Her er lammecarré servert med råstekte mandelpoteter, fyllt tomat, og portobellosopp med pesto. En av de bedre stykningene på lammet er carré, eller karré
Lammekjøtt som er kokt lenge slik at det blir mørt, i deilig smakfull saus. 1 kg benfri lammebog eller lår i ca 3-4 cm terninger (jeg brukte lammelår som jeg renskjærte). 1 kg benfri lammebog eller lår i ca 3-4 cm terninger (jeg brukte lammelår som jeg renskjærte)
Når lammet har fått farge, has vårløk og purre i. Smak den til og hell den over lam og grønnsaker. ca 1 kg lammekjøtt skåret fra låret. ca 1/2 l buljong, gjerne av lam
Hvis du har lyst på en variasjon fra de tradisjonelle lammerettene med fårikål og frikasse, så er denne gryteretten av asiatisk opprinnelse et kjempegodt alternativ
I dag skal jeg lære deg å lage lam fra Kashmir, altså kashmiri lam. Lam og geit er desidert mest brukt, biff spises i landsbygder og i grenser til Pakistansk tilhørighet
Lammecarrè er en av de aller edleste stykkene av lam. Urteskorpen på lammekjøttet gjør samspillet med kjøttet komplett – så legg noen pinner i kors for å få tak i friske urter til denne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.