Dette er en annerledes pesto laget med ristede pinjekjernerog smaksatt med soltørkede tomater og i stedet for italiensk Parmesan, har jeg brukt hvit geitost fra Rallarrosa stølsysteri
Kjør pinjekjernene i en blender sammen med hvitløk, parmesan og soltørkede tomater. Pesto kan brukes til så mangt, som marinader, pasta, pizza og salater
I disse dager har jeg lite å gjøre, ettersom jeg er ferdig med skole og har enda ikke funnet en jobb, ogdermed griper jeg muligheten til å dele en av mine favoritt pestoer med dere
En håndfull cashewnøtter eller pinjekjerner, en håndfull soltørkede tomater, litt basilikum, litt nykvernet pepper, masse olivenolje, en stavmikser og vips- rød pesto
Rød pesto, gjerne med litt chili passer kjempegodt til kylling og pasta. Dette er en ganske sunn variant med fullkornspasta, kylling og masse grønnsaker og linser
Legg på parmaskinke, oliven, sharon, jordbær og drypp over litt pesto. Parmaskinke. Hadde igjen rester av helgens pizza og fruktsalat , når restene ikke passer til lapskaus eller suppe,
Smak til med salt og pepper. Jeg veiver med begge henda i hvert fall. Ha grillet paprika, soltørkede tomater, basilikum, pinjekjerner, hvitløk og hvitvinseddik i en stavmikser/food processor og kjør til du har en finhakket pesto
Min kjære hadde med seg restene på jobb dagen etter og kom hjem med følgende beskjed. Neste gang må du lage mer sånn at kollegaene mine også kan få fordi dette syntes de luktet så godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.