Legg torskefilet over grønnsakene, krydre med salt og pepper. Tomatpestomed chili *. Skrudde ned varmen før jeg satte inn fisken -og stekte potetene videre sammen med fisken
I serien ny mat for elever på skolen, ble det i går laget ovnsbakt torskmedrødpesto. Torsken falt i smak, og var en rett som elevene gjerne ville ha igjen
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pestomed en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Server ovnsbakt torskmed ris ved siden av. Press sitronsaft over torskestykkene og smør på pesto. Skjær torskefilet i serveringsstykker og dryss over litt salt og pepper
Hell av vannet og legg de sammen med resten av grønnsakene og fisken i en smurt, ildfast form. Smør pesto på toppen av fiskestykkene og strø baconbiter over
Dette er en annerledes pesto laget med ristede pinjekjerner og smaksatt med soltørkede tomater og i stedet for italiensk Parmesan, har jeg brukt hvit geitost fra Rallarrosa stølsysteri
Kjør pinjekjernene i en blender sammen med hvitløk, parmesan og soltørkede tomater. Pesto kan brukes til så mangt, som marinader, pasta, pizza og salater
prøv det medflatbrød (av den gode typen - jeg foretrekker mammas hjemmebakte). Jeg hadde med dette til en grillkveld vi var på (etter forespørsel om å ha med "småretter") - det er supergodt å ha til rundstykkene som forrett/snacks
eks grønn, gul og rød paprika) er positivt og gir en mer delikat rett. Det er også litt lettere å få i barna (som ikke liker torsk), siden du dekker den til med masse fargerike grønnsaker, sitron og pesto
Krydre med litt salt og pepper. Server fisken sammen med aspargesen og litt grønn salat. Torskmed soltørket tomat, pesto og spekeskinke, 4 porsjoner. 600-800 gram fin torskefilet, skåret i 4 serveringsstykker uten skinn og bein. 4 ts pesto (lag selv eller bruk ferdigkjøpt fra glass). Smør 1 ts pesto og legg på 2 soltørkete tomater på hver fiskeskive. Torskmed soltørket tomat, pesto og spekeskinke, 4 porsjoner Ingredienser. 600-800 gram fin torskefilet, skåret i 4 serveringsstykker uten skinn og bein. 4 ts pesto (lag selv eller bruk ferdigkjøpt fra glass)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.