1 ss
Sriracha (dette er chillisaus og kan sløyfes)
Instruksjoner
Bland bønnemix, dipp og omelett i tre ulike skåler. Når eggene helles i pannen skal pannen være glodvarm. Senk deretter temperaturen til medium styrke og la den stå til den er gjennomstekt. Serveres gjerne med godt brød!
Søndagskos med noen dråper svette etter at en spiser Srirachaog tomat vinger medyoghurtdip. Sriracha saus får du i de fleste butikker med normalt godt utvalg nå
Skjær purreløk i skiver og stek sammen med asparges i litt smør. Krydre med litt salt. Denne er super å ha i matpakka også, jeg synes i hvert omelett er godt både varm og kald
Rømmedip er uten tvil den mest populære typen dip i Norge, laget av rømme og ferdige krydderblandinger fra pose og serveres ofte til chips eller forskjellige rå grønnsaker kuttet i biter
Etter å ha vært i hagen å putlet på, var jeg sulten ogomelett er en sikker vinner for meg. La omeletten stå på forholdsvis svak varme så den ikke brenner i bunnen til den er stivnet
Omelett rull og lykkelige høner. Her kommer en lavkarbo-oppskrift på omelettrull. Egg kan oppbevares lenge i kjøleskap, men før bruk kan de godt være romtemperert, og egg tåler godt å oppbevares et par dager på kjøkkenbenken, da kommer alle de gode egenskapene til egget best frem- og du får bedre plass i kjøleskapet
Når omeletten er stivnet helt er den ferdig og du kan ta den ut av ovnen. Denne retten jeg idag vil dele med dere er enkel å lage, og passer godt til både frokost, lunsj, middag og kvelds
Server med brød og en frisk salat med en god dressing, for eksempel sennepsvinaigretteBaconet kan byttes ut med skinke, men det går fint å droppe kjøtt og lage en vegetarisk omelett
Her har vi laget en variant med poteter, bacon og annet godt. Server med grovt brød. Tilsett paprika, purreløk og halvparten av parmesanosten og bland det hele sammen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.