Denne supergode skalldyrsalaten fikk jeg smake under årets aspargesfestival på Røed Gård. Jeg serverte også skalldyrsalat på crostini som forrett i hageselskap
Skal det bli helt fantastisk kjøper du deg en Tokajer på Polet. Denne mandelmassen has over kaken etter den er stekt og settes inn i ovnene igjen ca 10 min, til den en gyllen på toppen. Denne mandelmassen has over kaken etter den er stekt og settes inn i ovnene igjen ca 10 min, til den en gyllen på toppen
Fire gode venner har tatt et av de nedlagte drivhusene på Borgja gård i Bø i bruk. en med makrell i tomat, og en med kaviar, to skiver sprø slangeagurk og på toppen en skive Norvegia
Fiskegrateng er noe jeg alltid har elsket, men alltid fått litt magesjau av i etterkant, på grunn av melken, pastaen og hvetemelet som tradisjonelt følger denne retten
Min bestemor bodde pågård, og jeg elsket å bo hos henne og bestefar på somrene da jeg var liten. Best av alt likte jeg bringebærplukking som ble til verdens beste rørte bringebærsyltetøy og bakingen på kjøkkenet hennes, som jeg fikk disponere fritt
Du drar ut deigen og legger dem på to papirkledde stekeplater. Dagene bare flyr av gårde. Når du mener du har fått riktig form på dem så tar du og pensler dem med eggeplomme og melke blandingen
Stekte sveler var alltid på menyen da vi arrangerte ridestevner på Berge Gård. Slik skal vi til og med tilby turistene som etter min mening kunne få en skikkelig lokal matopplevelse på ferjeturene før
Pynt med litt gressløk og legg på fat. Jeg brukte min favoritt rakfisk fra Trøsvik Gård i Valdres. Jeg var ganske raus med påsmøringen da jeg bare lagde 2 lefseruller
Rødbetchutny finner du oppskrift på HER. Jeg har brukt den beste rakfisken jeg kan tenke meg, nemlig rakfisken til Audun og Andris fra Trøsvik gård, Valdres
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.