Med brokkolipuré og sprøstekt bacon blir dette fort en favorittrett. Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk
Dette er en næringsbombe og du kan feie det meste av supermat av veien for dette, er min påstand. Har du tilgang til ferskmelk bare av og til, er det smart å tenke stort og syrne mengder, slik at du kan ha tilgang til supermaten jevnt og trutt
Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianter av ris og pastaretter, og det er ikke fordi jeg vil spise mindre karbohydrater, men fordi jeg vil spise mer grønnsaker
Dryss fileten med et jevnt lag grovt salt. La den ligge med saltet på i ca. 20 minutter. Skyll fisken godt i kaldt vann og klapp fileten tørr med kjøkkenpapir
Frokosttipset er for ekte helter og heltinner. Hei. Idag har jeg laget en deilig frokost, og vil selvsagt dele denne godbiten som tidligere var norsk tradisjonskost- men jeg har en litt annen vri
Stekt ris. Da passer det fint med stekt ris. Related Stekt ris. I dag ble det litt rester til middag. I går hadde vi vårruller, og derfor ble det en del ris til overs
Ha den stekte risen i to boller. Ha den stekte risen i to boller. 3 – 5 minutter. Dette er en veldig grei vegetarisk rett, som det går raskt å lage i en travel hverdag
Stekt kveite med kantareller og blåbærsaus. Stekt kveite med kantareller og blåbærsaus. fisk, Kantarell, kveite, stekt kveite 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Fotograf
Noe av det jeg er aller mest glad i av mat som er rask å lage, er stekt ris. Det begynte med at jeg kjøpte mye stekt ris på restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Snu stykket og stek 1 – 2 minutter på andre siden. Laks er kanskje en av de mer populære fiskene som serveres til bords her i Norge, har kanskje hos noen barnefamilier fått kallenavnet «prinsessefisk» på grunn av sin rosa farge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.