Vin tilkveite. Fjern skinn og bein og del fisken til passe store serveringsstykker. Litt som biff prinsippet, ikke stek for mye i pannen om gangen, så den blir stekt og ikke kokt
Til denne stekte varianten liker jeg å servere en god rømmesaus. Som nevnt i tidligere innlegg syntes jeg at kveitetil jul er noe som alltid er godt å se fram til
Kveite blir ekstra saftig og fin hvis den får ligge en stund i saltlake før tilberedning. Pisk eggeplommene til skum i en kjele over svak varme, helst i vannbad
Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianter av ris og pastaretter, og det er ikke fordi jeg vil spise mindre karbohydrater, men fordi jeg vil spise mer grønnsaker
)Kveite med godt tilbehør. Kveite med sellerirotmos, baconterningar og eggesmør. Kokes mørt i vatntilsatt litt salt og 2-3 fedd med kvitløk (finhakka). Når den er mør slår du av vatnet og tilsetter 1-2 ss smørog en skvett fløte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.