Da passer det fint medstektris. Stektris. Dagens variant var med gulrot, egg, kyllingkjøtt og vårløk. I går hadde vi vårruller, og derfor ble det en del ris til overs
Det begynte med at jeg kjøpte mye stektrispå restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Phuket er et av de stedene i Sør-Thailand hvor det dyrkes cashewnøtter og det er derfor naturlig å inkludere disse for å sette en signatur på denne sør-thailandske stektris
ser kansje ikke helt best ut på dette bildet men jeg kan love deg at dette er skikkelig snadder. ha hvitløken oppi med kyllingen og når den ikke lenger er rosa tilsetter du gulrot og mais
Har vært veldig aktiv i det siste, men det ser ikke ut til å ha noen effekt på vekten så må vel i gang med en ny runde lavkarbo eller Dukan diett etter hvert
Rør inn grønnsakene og stek på svak varme i en stor stekepanne med litt olje. Like vel er det ofte det mest eksklusivede har på asiatiske spisesteder om du ikke spiser noe animalsk
Kutt opp og stek tilbehøret i pannen først sammen med litt olje eller smør, og litt kikkoman. Stektris er perfekt om man har litt rester fra gårsdagen, blir jo alltid kokt for mye ris
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.